Echilibristică la înălţime. Un acrobat francez a traversat pe sârmă fluviul Sena

Data publicării:
drancezz

Denis Josselin este un om la înălţime. La propriu, fiindcă acrobatul mărturiseşte că se simte cel mai bine la câteva zeci de metri deasupra solului. E o senzaţie aparte, spune el, pe care nu o întâlneşti nicăieri altundeva.

„Atunci când păşesc pe sârmă nu doar visez că zbor, ci chiar zbor”, a mărturisit Denis Josselin. 

Acum, Denis a experimentat din nou această senzaţie la 25 de metri deasupra Senei. Bărbatul a parcurs fără probleme cei 170 de metri care despart cele două maluri ale fluviului, urmărit cu sufletul la gură de zeci de spectatori. Şi-a făcut timp chiar şi pentru un moment de odihnă, la mijlocul distanţei.

„Important este să gândeşti pozitiv, nu trebuie să te gândeşti niciodată că ai putea cădea, altfel te blochezi şi poţi suferi un accident”, a spus acrobatul francez.

Cu o experienţă de 28 de ani, acrobatul a parcurs legat la ochi ultima parte a încercării sale temerare. A fost pentru a doua oară când a traversat Sena în acest mod şi vrea ca viitoarea sa încercare să aibă loc la o înălţime mai mare. Păstrează, însă, secretul asupra locului unde vrea să facă Noua traversare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri