Femeia, muză pentru Ștefan Bănică Jr. De 8 martie, oferă concertul „Ce e dragostea?”

Data publicării:
08032013 20stefan-53635

De ziua femeii, mama este mereu în centrul atenției. Acest lucru este valabil și pentru Ștefan Bănică Jr. Dacă în privința doamnelor din viața lui artistul este un personaj discret, despre mama vorbește fără reținere, întotdeauna cu multă căldură.

„Mama a fost și este în continuare lângă mine și sunt un fiu mândru să am o asemenea mamă, am mai spus-o, am avut niște părinți minunați, o mai am pe mama, tata e acolo dar sunt convins că o să fie și el astă seară aici, și asta e cel mai important pentru mine ca fiu”, spune el.

Ștefan Bănică Jr. este mereu pe scenă în momentele importante din an. Concertele sale de Crăciun sunt deja tradiție, iar cele de 8 Martie câştigă tot mai mult teren.

„Nu cred că trebuie să existe o zi specială, adică te trezești într-o zi și vrei să faci un gest frumos sau vrei să faci o bucurie celuilalt, știind că îi place cutare sau cutare. Faci lucrul ăsta pur și simplu, adică toate sărbătorile sunt un pretext pentru a spune te iubesc”, a subliniat el.

Femeile vin de pe Venus, iar bărbații de pe Marte, spune o vorbă. Ștefan Bănică Jr este un bărbat cu succes la femei, așa că poate el a reușit ce nu au reușit milioane de bărbați: să deslușească misterul feminin.

„Femeia este o muză, este clar cred că nu numai pentru mine, în general pentru artist, fie că e sculptor, că e pictor, fie că e compozitor, fie că e actor”, a spus el.

Până la urmă, tot ceea ce contează este iubirea.

Urarea lui Ștefan pentru 8 martie: „Vă urez să aveți o zi frumoasă, să vă bucurați de ea, chiar să fie o zi cu soare, să iubiți și să fiți iubite, doamnelor și domnișoarelor!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri