Festival de comedie la Cluj. 130 de filme din 35 de ţări

Data publicării:
cinematograf cluj

Spectatorii au ieșit cu zâmbetul pe buze de la pelicula Enough Said, o comedie care prezintă povestea unei femei divorţate, care începe o idilă cu fostul soţ al unei femei cu care abia se împrietenise.

Pentru titlul de cel mai bun film concureaza în acest an zece pelicule, printre care și una regizata de cunoscutul actor Dustin Hoffman, Quartet.

O competiție extrem de disputată în care s-au înscris nume mari, filme care au fost deja premiate la festivaluri prestigioase la Cannes, la Rotterdam, la Moscova, filme ale unor cineaoti de renume”, a afirmat Horațiu Dan, directorul festivalului

„Este foarte greu să faci un film cu adevărat amuzant și care să conțină glume universale care vor fi gustate în orice parte a lumii. Așa ca sunt foarte nerăbdatoare sa vad filmele din competiție”, a declarat Ksenia Koltsova, membru din juriu.

Chiar dacă bugetul alocat evenimetului a fost unul redus, organizatorii au păstrat prețurile biletelor de anul trecut.

9 lei biletul întreg, 7 lei pentru studenți, pensionari, elevi. Încercam sa-l ținem cât mai accesibil pentru ca e destinat publicului larg și nu vrem ca oamenii sa fie condiționați de salarii și de bugetul nostru sa vina la film”, a spus Bogdan Beșlin, purtător de cuvânt al evenimentului.

Pentru duminică, organizatorii pregătesc o proiecţie specială: publicul are ocazia să revadă o comedie care a definit filmul românesc - „Nea Mărin Miliardar" cu Amza Pellea în rolul principal. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri