Filme în premieră TV la Digi Film: Fast and furious 6, Despicable Me 2 şi multe altele

Data publicării:
fast and furious

Septembrie de gala pe Digi Film!

Toamna, la Digi Film, este vremea premierelor TV! "Oblivion", "Despicable Me 2" sau "Fast and Furious 6" sunt doar cateva dintre filmele lunii septembrie. Descoperiti intreaga lista de premiere, aici: http://bit.ly/1Fj7HDP

Posted by Digi Film on 2 Septembrie 2015

Răsfăţul cinefililor începe pe 10 septembrie, la 21.35, cu premiera filmului „Vânătoarea de spioni” (A most wanted man), ultimul în care a jucat marele actor Phillip Seymour Hoffman. Pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, Digi Film a pregătit sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 20.00, o întâlnire de neuitat cu gaşca ticăloşilor din „Sunt un mare ticălos 2” (Despicable me 2). Seara însă nu se opreşte aici. De la 21.45, acţiunea te ţine cu sufletul la gură în thrillerul The Purge. Noaptea judecăţii”.

Duminică, 20 septembrie, de la ora 20.00, Tom Cruise intră în „Oblivion, planeta uitată” în rolul lui Jack Harper, unul dintre ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ, care îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină. După un film de acţiune, week-endul se încheie în hohote de râs, pe canalul de film din portofoliul RCS & RDS. De la 22.10 James Bateman se luptă pe viaţă şi pe moarte, cu toate mijloacele, să îşi recapete identitatea de la hoaţa Sandy (Melissa McCarthy).

Cei mici vor intra în fascinata lume a Poştaşului Pat”, sâmbătă, 26 septembrie, de la 09.45, iar Jeff Bridges, Ryan Reynolds şi Kevin Bacon sunt colegi în „R.I.P.D, copoi pentru strigoi”, peliculă difuzată duminică, 27 septembrie, de la 20.00.

Luna septembrie se încheie la Digi Film cu „Fast and furious 6”, un super film de acţiune, cu Vin Diesel şi Paul Walker în rolurile principale. Hobbs (Dwayne Johnson) le cere lui Dominic (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) să îşi reunească echipa pentru a neutraliza o bandă de mercenari. Pentru Dominic însă asta înseamnă să afle şi că fosta lui iubită, Letty (Michelle Rodriguez), a murit. Maşini turate la maximum, adrenalină şi urmăriri în favelele din Rio. Toate duminică, 27 septembrie, de la 21.40, la Digi Film.

Toamna la Digi Film se culeg premierele de televiziune. Iar recolta cinematografică este una bogată, pentru că 12 filme sunt difuzate în premieră TV, în septembrie, pe canalul de film.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri