Filmul care s-a impus în fruntea box office-ului, devansând Star Trek Beyond

Data actualizării: Data publicării:
star trek item

 

Filmul „Jason Bourne”, regizat de Paul Greengrass, este cel de-al patrulea opus din franciza omonimă, o serie ce prezintă aventurile unui spion de elită din CIA, care suferă de amnezie şi este dat în urmărire de agenţia americană. De această dată, protagonistul, interpretat de actorul Matt Damon, este acuzat de directorul CIA, interpretat de Tommy Lee Jones, că vrea să dezvăluie informaţii ultrasensibile, făcând publice o serie de date secrete, potrivit News.ro.

 

Filmul „Star Trek. Dincolo de infinit!/ Star Trek Beyond”, al 13-lea opus dintr-o saga SF care sărbătoreşte în 2016 împlinirea a 50 de ani de la lansare, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 24 de milioane de dolari. Acest film cu efecte vizuale spectaculoase este regizat de Justin Lin şi îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana şi Sofia Boutella. De data aceasta, echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spaţiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi şi a noilor civilizaţii”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei „Star Trek”, potrivit cinemagia.ro.

 

Comedia „Mame bune şi nebune/ Bad Moms”, cu Mila Kunis, Kristin Bell Jada Pinkett Smith şi Christina Applegate în rolurile principale, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 23,4 milioane de dolari de vineri până duminică. În această comedie nonconformistă, trei mame sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

 

Filmul de animaţie „Singuri acasă/ The Secret Life of Pets” a coborât două poziţii până pe locul al patrulea, cu încasări de 18,2 milioane de dolari. „Singuri acasă/ The Secret Life of Pets” este o comedie despre ce fac animalele de companie după ce stăpânii pleacă de acasă. Superstarurile Eric Stonestreet şi Kevin Hart debutează ca voci de animaţie de lungmetraj, şi lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress şi Albert Brooks, potrivit cinemagia.ro.

 

„Lumini stinse/ Lights Out”, un film horror produs în Marea Britanie, a coborât un loc până pe poziţia a cincea în box office-ul nord-american, cu încasări de 10,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Produs de David Sandberg şi Billy Burke, filmul spune povestea unei familii care este „vânată” de o creatură misterioasă, care trăieşte doar în întuneric.

Filmul de animaţie „Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi/ Ice Age: Collision Course”, de Mike Thurmeier şi Galen Chu, a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 10,5 milioane de dolari. Personajele principale ale francizei - Manny, Diego, şi Sid - se întâlnesc în al cincilea film pentru a rezista unei ploi de meteoriţi care este aproape de a distruge lumea.

Filmul „Vânătorii de fantome/ Ghostbusters” a coborât două poziţii până pe locul al şaptelea cu încasări de 9,8 de milioane de dolari de vineri până duminică. După treizeci de ani de la momentul în care filmul original al seriei a fost proiectat în sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului, cu o distribuţie predominant feminină – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, precizează cinemagia.ro.

 

Thrillerul „Nerve”, cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale, a debutat pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 9 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film spune povestea unei profesoare de liceu care explorează universul unui joc online de tipul „Adevăr sau provocare”, în care toate acţiunile sale încep să fie manipulate de o comunitate anonimă de „privitori”.

Lungmetrajul animat „În căutarea lui Dory/ Finding Dory”, ce prezintă aventurile unui peştişor amnezic, a coborât trei poziţii până pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,2 milioane de dolari. Acţiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, „În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo”, şi îi are ca participanţi pe Marlin (Albert Brooks), Nemo şi Gaşca din Acvariu, printre alţii. Locul peripeţiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste îşi vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei şi va învăţa între timp şi câteva lucruri esenţiale despre importanţa familiei. Actriţa Ellen deGeneres va împrumuta şi în această continuare vocea lui Dory. Actorii Diane Keaton, Michael Sheen şi Sigourney Weaver asigură, de asemenea, vocile unor personaje în acest film, potrivit cinemagia.ro.

Filmul „Legenda lui Tarzan/ The Legend of Tarzan”, regizat de David Yates, a pierdut trei poziţii şi ocupă cel de-al zecelea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,4 de milioane de dolari. Pelicula îl prezintă pe Tarzan (Alexander Skarsgard), care a părăsit jungle din Africa, de trei ani, pentru o viaţă rafinată alături de soţia sa, Jane (Margot Robbie). Personajul a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conştient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie şi răzbunare şi pus în mişcare de căpitanul Leon (Christoph Waltz).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri