Filmul „Țestoasele Ninja” urcă pe primul loc în box office-ul nord-american

Data publicării:
testoasele ninja film

Leonardo, Donatello, Michelangelo și Raphael celebrele personaje din „Ninja Turtles”, cunoscute inițial din benzile desenate și apoi din serialul de televiziune din anii 1980, s-au întors pe marile ecrane cu un nou lungmetraj, potrivit Agerpres.

O reîntoarcere cifrată la 35,2 milioane de dolari după lansarea filmului în 4.071 săli de cinema din Canada și SUA, potrivit cifrelor publicate de agenția Exhibitor Relations.

Eroii ninja i-au detronat pe mutanții din „X-Men: Apocalypse”. Acest din urmă film regizat de Bryan Singer, cu Jennifer Lawrence, James McAvoy și Michael Fassbender în distribuție, a avut încasări de 22,3 milioane de dolari în acest weekend. Ceea ce reprezintă în total 116,5 milioane de dolari de la lansarea pe ecrane acum două săptămâni, pentru un film cu un buget colosal de 178 de milioane de dolari.

O altă premieră, „Me Before You” (Înainte să te cunosc), o dramă romantică în regia britanicei Thea Sharrock despre întâlnirea dintre o tânără și un bărbat paralizat s-a clasat pe locul trei. Filmul, în care joacă Emilia Clarke, cunoscută din serialul „Urzeala Tronurilor”, alături de Sam Claflin și Janet McTeer, a avut încasări de 18,3 milioane de dolari în acest weekend.

Noile aventuri ale eroinei lui Lewis Carroll, din filmul „Alice Through the Looking Glass” (Alice în Țara Oglinzilor), coboară pe locul patru, cu încasări de 10,7 milioane de dolari în acest weekend și 50,8 milioane în total, pentru un buget de 170 de milioane de dolari.

Păsările înfuriate din „The Angry Birds Movie” (Angry Birds — Filmul) coboară pe cinci cu 9,8 milioane de dolari și un total de 86,7 milioane de la lansarea pe ecrane în urmă cu trei săptămâni.

În partea a doua a topului s-au clasat:

6. Supereroii din „Captain America: Civil War” (Căpitanul America: Război civil): 7,6 milioane de dolari (388,9 milioane în total după cinci săptămâni pe ecrane).

7. „Neighbors 2: Sorority Rising” (Vecini de coșmar 2), cu Zac Efron, Seth Rogen și Selena Gomez: 4,7 milioane de dolari (48,6 milioane în total în trei săptămâni de la lansare).

8. „Popstar: Never stop never stopping”, despre aventurile unei tinere vedete, cu încasări în prima săptămâna de lansare de 4,6 milioane.

9. „Jungle Book” (Cartea Junglei), adaptare realistă a clasicului film de animație al studioului Disney, rămâne în Top 10 cu 4,3 milioane de dolari (347,5 milioane în total).

10. Ultimul loc este ocupat de filmul „The Nice Guys” (Super băieți), o comedie polițistă cu Ryan Gosling și Russell Crowe în rolurile principale, cu încasări de 3,5 milioane de dolari (29 de milioane în total după trei săptămâni de difuzare).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri