Formaţia rock HIM se retrage

Data actualizării: Data publicării:
him wiki

Formaţia rock finlandeză HIM îşi anunţă retragerea printr-un turneu european care va debuta pe 14 iunie la Barcelona şi se va încheia pe 17 decembrie la Londra, potrivit News.ro.

him wiki
FOTO: Wikipedia

Solistul grupului, Ville Valo, a anunţat turneul de adio prin publicarea mai multor mesaje în social media: „După un sfert de secol de dragoste şi metal, avem sentimentul că HIM a urmat un curs nenatural şi trebuie spus rămas-bun, pentru a face loc viziunilor, simţurilor şi sonorităţilor încă neexploatate”.

„Am încheiat un tipar, am rezolvat un puzzle şi încuiat. Mulţumim!”, a adăugat el, citează loudwire.com.

Trupa şi-a început cariera în 1991. A fost fondată de Ville Valo împreună cu chitaristul Mikko „Linde” Lindstrom şi basistul Mikko „Mige” Paananen, la Helsinki. A lansat opt albume de studio, cel mai recent fiind „Tears on Tape” (2013). HIM a concertat în România de două ori - la Sibiu, în 2006, şi la Timişoara, în 2015.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În turneul de adio, trupa va susţine, în 14 ţări, un număr de 35 de concerte. Biletele vor fi puse în vânzare miercuri.

„La finalul anului 2017, vom fi eliberaţi în sălbăticie. Înainte de această transformare, avem plăcerea să vă vom oferim o ultimă şansă de a vedea un concert live”, a declarat basistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri