Formația The Rolling Stones revine pe scenă după cinci ani

Data publicării:
25112012 20rolling 20stones-35182

Concertul este aşteptat cu sufletul la gură de fanii din Marea Britanie. Biletele pentru spectacolele din Londra s-au epuizat în numai 7 minute după punerea în vânzare. Iar preţul nu a fost mic, 400 de lire sterline.

„Nu există nicio altă formaţie mai importantă ca Rolling Stones. Nu am mai plătit niciodată atâţia bani pentru a vedea pe cineva în concert. Am mai mers la alte 17 concerte de-ale lor, acum ar putea fi ultima dată. Am avut banii şi i-am cheltuit pe bilet. Nu am fost fericit că am dat atâţia bani pe bilet, dar trebuie să merg”, a spus un fan al trupei.

Seria de 5 concerte va marca şi lansarea unui album Greatest Hits, precum şi a unui nou film documentar despre grupul britanic.

Sunt primele spectacole pe care Rolling Stones le va susţine după încheierea turneului mondial „A Bigger Bang” din 2007, an în care au trecut şi pe la Bucureşti.

Bazele trupei Rolling Stones au fost puse în 1962 de doi foști colegi de școală, Mick Jagger și Keith Richards. Britanicii ocupă locul al patrulea în topul celor mai buni artiști din istorie, întocmit de revista Rolling Stone.

Din 1962 până acum au lansat 55 de albume, iar 37 dintre cântecele lor au ajuns direct în primele zece locuri ale topurilor. Nu mai puțin de 200 de milioane de albume au fost vândute în toți acești ani, iar încasările s-au ridicat la 2 miliarde de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri