FOTO & VIDEO. Festival de jazz la Bogata, cu Snoop Dogg din carton

Data publicării:
snoop dogg la bogata digi

Acordurile de jazz s-au auzit de pe terenul de fotbal din mica localitate Bogata. Ideea organizatorilor festivalului „Jazz in the park” a pornit după ce rapperul Snoop Dogg a postat din greşeală pe o reţea de socializare că se află în comuna cu mai puţin de 2.000 de locuitori din judeţul Mureş.

N-am stat foarte mult să ne gândim, l-am pus în practică și vedem că rezultatul e unul foarte frumos”, spune Corina Brânduşan, organizatorul festivalului.

De la festivalul de jazz din Bogata nu a lipsit Snoog Dogg, însă în varianta din carton. Macheta adusă de organizatori a făcut deliciul participanţilor, care nu au ezitat să-şi facă fotografii cu ea.

bogata jazz fb
bogata jazz fb

L-am pus puţin să se odihnească. Atâţia spectatori nu cred că a mai avut în toate concertele lui până acum”, spune un participant.

„E foarte frumos aici la Bogata. Dacă nu era gluma lui Snoop Dogg, nu prea îți dădeai seama de toate frumusețile patriei”, spune un alt participant la festival.

Fascinaţi de festivalul de jazz de la Bogata au fost şi localnicii.

Oamenii, bucuroşi de oaspeţi, au pregătit bucate alese.

„O să facem vreo patru-cinci ceaune cu gulaş de cartofi, tradiţionalul gulaş din carne de porc cu cartofi, condimentat cu diverse condimente apreciate aici în zonă. Şi un rulou de porc. A avut porcul vreo 120 de kilograme, l-am rulat, condimentat, va fi ceva spectaculos”, spune Marian Moscaliuc, bucătar.

Accesul la festival a fost gratuit, însă organizatorii le-au dat posibilitatea participanţilor să doneze bani, care vor fi folosiţi pentru amenajarea unui parc în Bogata. Festivalul „Jazz in the Park” este organizat la Cluj-Napoca încă din 2013, iar fiecare ediţie atrage zeci de mii de persoane.    

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri