Gala Brit Awards şi-a desemnat câştigătorii

Data publicării:
adele- GettyImages-500440316

Cea mai bună artistă, cel mai bun album al anului, cea mai bună melodie, „Hello" sunt cele mai importante premii pe care artista britanică Adele le-a primit. De asemenea, Adele a plecat acasă şi cu premiul pentru succes global, anunţat de organizatori într-un mod inedit.

Astfel, astronautul britanic Tim Peak a fost cel care a desemnat-o pe Adele câștigătoarea premieului pentru succes global de pe Stația Spațială Internațională.

„Felicitări incredibilei Adele! Ea a provocat o furtună în toată lumea şi este un simbol la nivel global. Mi-aş dori să fiu acolo să-ţi înmânez personal premiul şi te asigur că aici, sus, suntem mari fani ai tăi”, a spus Tim Peak.

Adele a primit premiul în lacrimi.

„Vă mulţumesc! Nu mă pot abţine să nu plâng din cauza mesajului video al lui Tim Peak. Copilul meu va spune că sunt grozavă”, a fost reacția cântăreței.

Coldplay a primit premiul pentru cea mai bună trupă britanică. În total, Coldplay deține în total nouă premii, urmată îndeaproape cu opt de grupul Take That, fosta trupă a lui Robbie Williams, și de rockerii de la Artic Monkeys cu șapte premii.  

Distincţia pentru cel mai bun videoclip britanic al anului a fost adjudecată de One Direction cu „Drag Me Down".

James Bay şi-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun artist britanic al anului.

Cântăreţii internaţionali ai anului au fost desemnaţi Bjork şi Justin Bieber.

Regretatul artist David Bowie a fost omagiat la gala Brit Awards de către cântăreața britanică Annie Lennox și de către prietenul său, actorul Gary Oldman, potrivit Agerpres.

De asemenea, David Bowie a primit postum premiul „Icon" la gala Brit Awards. Gary Oldman a fost cel care a acceptat distincția pentru Bowie.

Lumea a pierdut un artist de un talent transcendental. El era chiar definiția, întruchiparea vie a acestui cuvânt unic: idol", a spus Oldman.

După anunțarea premiului, cântăreața neo-zeelandeză Lorde a interpretat piesa lui Bowie „Life on Mars", tot în semn de omagiu adus rockerului britanic. 

Gala Brit Awards a fost închisă de marea câştigătoare a ediţiei de anul acesta, Adele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri