GALERIE FOTO. Idei de amenajare și decorare a mesei festive de Paști

Data publicării:
1-idee de aranjare si decorare a mesei de Pasti

 

Foto: casadex.ro

Friptura de miel, drobul, cozonacul, pasca și alte bucate tradiționale specifice acestei sărbători ne umplu casele de arome îmbietoare și de la mic la mare, așteptăm cu nerăbdare momentul în care ne vom așeza în jurul mesei și vom ciocni ouă roșii urându-ne „Hristos a Înviat!” Și pentru că mai sunt doar câteva zile până la Învierea Domnului, este momentul să te gândești și la felul în care vei orna și decora masă de Paști, în jurul căreia vei sărbători alături de cei dragi. Noi ți-am pregătit câteva idei din care te poți inspira.

Aranjarea și decorarea unei mese festive presupune achiziționarea textilelor, vaselor și accesoriilor potrivite. Dacă vrei să-ți bucuri invitații de o masă frumos aranjată, asigură-te că în prima zi de Paști vei avea pregătite o față de masă călcată, câteva șervete asortate și un număr suficient de farfurii, pahare și tacâmuri.

4-masa-festiva-de-Pasti-decorata-cu-o-multime-de-accesorii-de-sarbatoare
4-masa-festiva-de-Pasti-decorata-cu-o-multime-de-accesorii-de-sarbatoare

Probabil că ouăle roșii – simbolul sărbătorii Învierii Domnului – sunt principalul element al mesei de Paști. De aceea ai putea să le introduci și în micile aranjamente decorative ale mesei festive. Un coșuleț împletit plin cu ouă roșii sau divers colorate poate fi suficient pentru înveselirea și înfrumusețarea mesei.

Citește mai mult casadex.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri