GALERIE FOTO: Ținute desprinse din filmele SF la Gala Met 

Data publicării:
claire danes4

Prezidată de Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue, „Met Gala" reunește stele ale modei, vedete de cinema și personalități din mass-media și politică. A a fost asemănată uneori cu ceremonia de acordare a premiilor Oscar, pentru covorul său roșu, scările faimoase și ținutele adesea chiar mai îndrăznețe decât la celebra gală din Los Angeles.

Peste 600 de invitaţi au plătit câte 30.000 de dolari ca să ia parte aseară la Gala Met de la New York. Evenimentul este considerat un adevărat Super Bowl al modei, iar vedetele se întrec în ţinute originale şi excentrice.

Tema de anul acesta a fost moda în epoca tehnologiei, aşa că mulţi dintre cei care au păşit pe covorul roşu păreau coborâţi din filme SF.

GettyImages-527569482
GettyImages-527569482

Invitații au putut admira ținutele spectaculoase purtate de celebrități precum Lady Gaga, care a optat pentru o ținută argintie semnată de Atelier Versace, cu un mini short și botine cu tocuri supradimensionate sau de Madonna, îmbrăcată într-o ținută Givenchy de culoare neagră, cu dantele.

Poate cea mai spectaculoasă rochie a fost purtată de actrița Claire Danes. Rochia a fost creată de designerul Zac Posen și a strălucit la propriu în întuneric. 

GettyImages-527569482
GettyImages-527569482

Gala, la care nu se putea participa decât pe bază de invitație, este organizată în fiecare an în prima zi de luni a lunii mai și are drept scop strângerea de fonduri pentru Institutul de Costume din cadrul Muzeului Metropolitan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri