Grupul rock Foo Fighters a lansat un mini-album gratuit, în memoria victimelor atentatelor de la Paris

Data publicării:
foo fighters

 

Solistul lui Foo Fighters, Dave Grohl, a spus că acest mini-album (care conține prea multe piese pentru a fi considerat single, dar nu destule pentru a alcătui un album) era prevăzut inițial ca "o celebrare a vieții și a muzicii" ce urma să marcheze sfârșitul turneului formației. "Acum există o mică speranță că, poate în cel mai minuscul fel, cântecele pot aduce puțină lumină în această lume uneori atât de întunecată", a scris fondatorul grupului într-o scrisoare, conform Agerpres .

Trebuie "să ne amintim și că muzica este viață și că speranța și vindecarea merg alături cu cântecul", apreciază fostul baterist al grupului Nirvana.

Dave Grohl face un apel la fanii Foo Fighters să facă donații pentru victimele atentatelor din 13 noiembrie, revendicate de grupul Stat Islamic și soldate cu 130 de morți și 300 de răniți.

Foo Fighters ar fi trebuit să cânte săptămâna trecută la Paris într-unul din ultimele concerte din cadrul turneului lor mondial. Grupul a renunțat însă după seria de atacuri din care cel mai sângeros a avut loc în sala Bataclan, unde susținea un concert un alt grup rock american, Eagle of Death Metal, cu care Dave Grohl a colaborat în trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri