„Hodor”, la ProFM. Dezvăluiri din culisele Game of Thrones

Data publicării:
hodor la profm

Invitat special în studioul ProFM în această dimineaţă: actorul Kristian Nairn, cel care îl interpretează pe Hodor în serialul Game of Thrones, le-a povestit matinalilor Greeg şi Onuc culisele scenei care i-a dat numele personajului. Kristian Nairn spune că a păstrat ca amintire o bucăţică din uşa pe care încerca să o blocheze în scena respectivă.

- Pe cine ai ucide în următorul sezon?

- Cred că l-aş ucide, iar, pe John Snow, doar ca să enervez pe toată lumea! După ce a înviat, l-aş ucide din nou, aşa, doar de distracţie!

Un uriaş de 2 metri şi 8 centimetri, mereu binedispus, DJ de 20 de ani. Aşa l-au cunoscut matinalii de la ProFM pe Kristian Nairn, actorul care i-a dat viaţă lui Hodor, unul dintre servitorii loiali ai Winterfell-ului, din serialul Game of Thrones.

- Exact ca în film, Hodor este foarte mare!

- Este mare! Credeam că este foarte mic copilul.

- Noi credeam că de fapt sunt efecte speciale.

- Este un uriaş simpatic!

- Aşa se pare! Câteodată.

Greeg şi Onuc au încercat să afle de la Hodor, fără succes însă, detalii din viitorul sezon al serialului. Dar actorul le-a dezvăluit poveşti din culisele filmărilor. Una dintre cele mai cunoscute scene, care s-a filmat timp de două săptămâni, este momentul în care personajul lui Kristian încerca să blocheze o uşă ca să-şi salveze prietenul paralizat de o armată malefică. În tensiunea momentului, strigătul „Hold the door”, adică „Ţine uşa” s-a transformat în Hodor, numele care l-a consacrat în serial.

- Este adevărat că ai păstrat o bucăţică din uşă?

- Da. Este adevărat. De unde ştii?

- Care dintre actori a devenit cel mai bun prieten al tău?

- Probabil Isaac (n.r. Hempstead Wright), cel care îl interpretează pe Bran! Doar l-am cărat timp de cinci ani. Este un puşti foarte simpatic.

Kristian nu a spus nici dacă va mai apărea sau nu în noul sezon. A vorbit însă despre cealaltă pasiune a lui, mai veche decât actoria: muzica. Este Dj de 20 de ani şi tocmai muzica l-a adus şi pentru a treia oară în România.

Kristian Nairn, actor şi DJ: În primul rând iubesc România. Mereu mă simt bine aici. În seara asta mixez în Timişoara, într-un club numit Heaven, şi mâine noapte mă întorc în Bucureşti să cânt pentru Talis.

Greeg și Onuc, despre invitatul lor:

- Cum a fost să îl aveţi alături?

- Tare rău! Deci mă uit acum la el. El este încă aici!

- Amândoi suntem super fani al "Game of Thrones şi îţi dai seama că...

- Este unul dintre personajele care ne place cel mai mult. L-am întrebat. Zi-mi, vii în sezonul următor?

Nu pot să vă zic!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri