În prag de iarnă, DanceFM îmbracă haine noi!

Data publicării:
dance FM

DanceFM îmbracă haine noi! La șapte ani de la lansare, postul de radio care emite în București, pe frecvența 89, 5 FM, are o nouă identitate vizuală, un nou slogan - "For Party Animals"– și un site pe măsură, pregătit să își primească ascultătorii pe www.dancefm.ro.

dance FM

Noua identitate vizuală definește și pune în valoare cel mai bine stilul DanceFM. DanceFm înseamnă muzică bună și diversă pentru petrecerile cu prietenii, energie și stare de bine în orice moment al zilei, fie că ești în mașină sau pe stadă, fie că asculți de-acasă, de la birou sau din metrou.” declară reprezentanții DanceFM.

Pe lângă știri și evenimente, ascultătorii vor putea afla care sunt preferințele și recomandările DJ-ilor DanceFM, vor putea vota favoriții și vor fi la curent cu cele mai ascultate 20 de piese ale săptămânii, ce vor fi aranjate, ca și până acum, în clasamentul DanceFM Top 20.

Schimbări au intervenit și în grila de podcasturi DanceFM, unde s-au alăturat nume ca Tiesto, Armin Van Buuren, Claptone, Sam Feldt sau Bakermat.

Ora de difuzare a podcasturilor a fost și ea modificată, urmând ca toate mixurile să fie difuzate zilnic, începând cu ora 00.00.

Noua identitate vizuală a postului de radio DanceFM a fost dezvoltată și implementată intern.

Postul de radio DanceFM face parte din portofoliul media al trustului Digi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri