În ring de la doi ani. Fiul luptătorului K1 Ciprian Sora calcă deja pe urmele tatălui său

Data publicării:
RING

Pentru Eric, fiul luptătorului K1, Ciprian Sora, sala de antrenament este locul preferat. „Prima dată când a venit în sală avea 1 an şi jumătate, abia învăţase să meargă în picioare şi la acea vârstă deja a început să ridice piciorul. De atunci am făcut o obişnuinţă din asta şi de fiecare dată în weekend sâmbătă sau vinerea venim la sala şi încercăm să ne jucăm. Luăm totul că pe o joacă”, a spus Ciprian Sora.

Creez anumite circuite, el se rostogoleşte. În momentul de faţă pot să spun că doar ne jucăm. Sper să îi placă pe mai departe şi să facem performanţă dacă şi el doreşte”, a mai spus Ciprian Sora.

Chiar dacă este mult prea devreme să decidă ce va face când va creşte, Eric se gândeşte să fie sportiv de performanţă. „Mi-ar plăcea să fie campion şi să facă exact ce am făcut şi eu şi să îmi depăşească performanţele. Dar trebuie să vedem dacă va avea caracterul şi dorinţa de a face acest lucru”, a spus Ciprian Sora. 

Ciprian Șora nu stă lângă fiul lui cât şi-ar dori, dar profită de fiecare moment pe care-l petrec împreună. Dacă micul Eric va ajunge sau nu un campion, vom afla mai târziu. Până atunci puştiul se antrenează şi se bucură să înveţe cât mai multe de la tatăl lui!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri