Interviu cu Toni Grecu. Surpriza de la „Superjurnal”, de 8 martie

Data publicării:
toni grecu jurnal pentru copii

Toni Grecu vorbește cu umor despre fiul său, Vlad, despre perioada în care era un copil neastâmpărat și despre cele mai vesele întâmplări din timpul filmărilor pentru Superjurnal, în interviul pe care i l-a luat Mariareporterul emisiunii „Jurnal pentru copii”.

Iată câteva fragmente din interviul pe care vă invităm să-l urmăriți integral în materialul video de mai sus.

Și nu uitați, cu Toni Grecu și super-echipa lui vă puteți întâlni în fiecare duminică la Superjurnalde la ora 21:00, la Digi24 (emisiunea o puteți urmări live aici: http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24)

Ce fel de copil erai?

Eram un copil ca și tine! Un pic obraznic, dar şi cuminte, plin de voioşie, zburdalnic, făceam pozne, mai luam şi bătaie, aşa, părintească. Avea mama o linie, un beţişor de vreun metru, şi ăla era Sf Nicolae! Şi ştiam că e grav dacă ajunge să mă altoiască cu Sf. Nicolae!

Care erau jocurile tale preferate?

Când eram mic, mic, nu mai ţin minte! Dar îmi plăcea şotron, jucăm cu fetele, apoi mi-am făcut un cărucior cu rulmenţi. Distracţia era să mergem cu căruciorul. Eu conduceam, unul mă împingea şi mai intrăm cu capul în gard! Asta era frumuseţea jocului. Apoi mi-a plăcut fotbalul, fotbal pe maidan, apoi bicicleta şi când am terminat liceul, ne jucam cu fetele. Fetele mari. Mergeam la film!

Ai terminat facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii! Ai lucrat vreo zi că inginer electronist?

Nu o zi! 10 ani! Ştiu ce înseamnă muncă de inginer, să mergi la fabrică, să pleci în delegaţii, am fost plecat şi-n delegaţii în afara ţării! Dar după Revoluţie, industria de calculatoare din România a dispărut şi o dată cu ea şi meseria mea şi m-am recalificat! M-am ocupat şi mă ocup şi acum de spectacole, de umor!

Ai un fiu, Vlad. Cum îl creşti, ce-l înveţi?

El e deja mare, e la facultate în anul II, e un băiat mai serios! Se gândeşte la meserie, muncă şi eu îi spun mereu: Las-o încolo de muncă! Dar aşa e el! Vlad iubeşte mult fotbalul! E câine roşu până la moarte! ÎI place Dinamo, deşi eu nu înţeleg de ce!

Ştii foarte bine să imiţi persoane. Îmi imiţi şi mie pe cineva?

(Îl imită pe Traian Băsescu).

De ce oamenii au nevoie de umor?

Să nu fie trişti tot timpul! Dacă nu ne distram şi nu zâmbim e cel mai rău lucru de pe lume! Râsul e cel mai bun remediu împotriva plictiselii şi a depresiei!

Ce se va întâmpla în acest weekend la „Superjurnal”?

Va veni aici o tânără cântăreaţă cu mult succes! Ai auzit melodia „Nu plânge, Ană"?

Adda?

Da, ea va veni şi va cânta pentru toate fetele, fetiţele şi doamnele! E cadoul nostru!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri