ITALente - Digi Mobil Italia premiază românii talentați din Italia

Data publicării:
italente

 

Ne bucurăm că și anul acesta vom organiza ITALente, un eveniment cu tradiție în rândul românilor din Italia și foarte apreciat de către comunitate. Când am conceput acest proiect, ne-am stabilit un obiectiv clar, acela de a-i susține pe românii talentați stabiliți în Italia. De-a lungul celor patru ani am demostrat că Digi Mobil este alături de comunitatea din Italia și prin sprijinul acordat in promovarea celor mai talentați români” au declarat organizatorii evenimentului.

 "Gala Premiilor Digi” va fi organizată anul acesta în Veneto, la Palacover din VillaFranca di Verona, sub patronajul primăriei și al Consulatului Român în Italia, cu participarea trupei „Directia 5” și a celebrului Giovanni Meozzi- maestrul lui Andrea Bocelli, în recital cu soprana româncă Gabriela Băncilă și talentata cântăreață de origine italiană, Serena Rigacci.

Cel mai talentat român va primi un premiu special din partea Digi Mobil Italia. Toți participanții vor fi premiați de către membrii juriului format din reprezentanții comunității din teritoriu și parteneri.

Anul acesta s-au înscris la concurs peste 100 de români talentați: pianiști, sportivi, cântăreți, balerini, pictori, designeri și multe alte categorii.

_____

Digi Mobil Italia, marcă a grupului RDS & RCS, este un operator virtual de telefonie mobilă, cu o experienţă de 4 ani pe piaţa telecom din Italia. Clienţii săi beneficiază de tarife reduse pentru apeluri naţionale, internaţionale, roaming internaţional şi internet mobil, precum şi flexibilitate in alegerea serviciilor fără obligaţii sau limitări, suport tehnic oferit de operatorii din Call Center, în limbile italiană, engleză şi română. Informaţii suplimentare despre ofertele şi avantajele oferite de Digi Mobil Italia găsiţi aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri