Jay-Z recunoaște în noul album că a înșelat-o pe Beyonce

Data actualizării: Data publicării:
beyonce

Lansarea albumului "Lemonade" al lui Beyonce a creat o serie de controverse, după ce artista părea să își acuze soțul, rapperul Jay-Z, de infidelitate. Cei doi nu au vorbit deschis în public despre un posibil scandal în căsnicia lor, însă mai multe surse au mărturisit că cei doi au fost pe punctul de a divorța, după ce cântăreața a aflat de aventurile partenerului ei.

Acum, Jay-Z revine în lumea muzicii cu un nou album intitulat 4:44, lansat exclusiv pe platforma Tidal, iar versurile melodiilor sale vorbesc despre regretul de a-și fi trădat soția, scrie Mirror.

"Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine", cântă rapperul într-una dintre piese.

"Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, știu că nu te merit", mai spune Jay-Z.

El mai recunoaște și că "s-a jucat cu sentimentele" femeii iubite, pentru că el "nu avea sentimente" și încheie prin a se întrena retoric "la ce este bun un threesome atunci când ai un suflet pereche".

Primele zvonuri despre infidelitatea lui Jay-Z au apărut după ce o camera de supraveghere dintr-un lift au surprins momentul în care rapperul a fost atacat de Solange, sora lui Beyonce, care l-a lovit de mai multe ori, în timp ce Beyonce asista pasivă.

"Ai pus-o la zid pe Solange pentru că știa totul, când tot ce trebuia să faci era să îmi spui că sunt pe calea greșită" - este un alt vers dintr-o piesă, care face referire la scandalul din lift.

Într-una dintre melodiile din album, ”Legacy”, apare şi vocea lui Blue Ivy

Albumul "4:44" a fost lansat exclusiv pe platforma Tidal, înfiinţată de Jay Z, în parteneriat cu compania de telecomunicaţii Sprint, care a cumpărat 33% din platformă în acest an. Clienţii Sprint au la dispoziţie albumul prin intermediul unui abonament de şase luni la Tidal.

Noul album, cu durata de 35 de minute, poate fi ascultat vineri şi pe iHeartRadio.

În melodia ”Moonlight”, Jay Z vorbeşte despre impactul pe care l-a avut gafa de la gala Oscar din acest an, când ”La La Land” a fost numit în mod eronat cel mai bun film al anului, deşi câştigător a fost filmul ”Moonlight”, în timp ce în melodia "The Story of O.J.", rapperul abordează tema identităţii persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Jay Z este unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Jay Z s-au căsătorit cu Beyonce pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri