Jim Carrey merge la proces. Actorul va fi judecat pentru moartea fostei sale iubite

Data publicării:
jim carrey

Jim Carrey a renunțat la încercarea de a o obliga pe Brigid Sweetman, mama fostei sale iubite, să plătească suma de 372.000 de dolari, după ce un judecător a anunțat că actorul va fi judecat pentru moartea fostei sale iubite, Cathriona White, relatează The Telegraph.

Cathriona White s-a sinucis în septembrie 2015, la vârsta de 30 de ani. Mama tinerei a deschis un proces împotriva lui Jim Carrey, pe care îl acuză că i-a procurat Cathrionei ilegal medicamentele cu care aceasta și-a pus capăt zilelor.

Familia fetei de origine irlandeză a refuzat orice încercare a actorului de a nu ajunge la tribunal. Jim Carrey îi ceruse inițial mamei lui White să pregătească suma de 372.000 de dolari, bani care ar fi urmat să acopere costurile procesului, în cazul în care actorul ar fi fost exonerat de orice vină. Ulterior, avocații lui Carrey au renunțat la această cerere, după ce avocații lui Brigid Sweetman au adus dovezi că aceasta nu dispune de suma necesară.

Pe 31 mai, judecătorul care se ocupă de caz a stabilit o dată provizorie pentru începerea procesului: aprilie 2018.

În dosarele depuse la tribunal, Jim Carrey este acuzat că s-a purtat urât cu fosta lui iubită și că a agresat-o verbal. "Ai devenit o mare dramă", i-ar fi scris actorul într-un mesaj, după ce s-a despărțit de ea.

La rândul său, Carrey neagă toate acuzațiile, inclusiv cele conform cărora Cathriona White ar fi contractat două boli cu transmitere sexuală de la actor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri