John Lennon, un elev-problemă. Profesorii îl pedepseau și de trei ori pe zi

Data publicării:
lennon

John Lennon a scris istorie alături de legendara trupă Beatles şi a bucurat prin muzica sa milioane de oameni din întreaga lume, însă până să ajungă în lumina reflectoarelor, muzicianul a fost o pacoste pentru profesorii săi de liceu. Exasperaţi, dascălii celebrului rocker îl pedepseau chiar şi de trei ori pe zi.

„Acesta este foaia de detenţie din noiembrie 1955. Este pedepsit pentru că a vorbi în timpul orelor, pentru diverse comentarii, pentru că este o pacoste, pentru că s-a bătut în clasă, mestecă gumă, iar lista poate continua”, a explicat organizatorul licitației.

Cele două foi matricole scoase la vânzare luna aceasta datează din perioada 1955-1956, pe când Lennon avea 15 ani şi era elev al Quarry Bank High School din Liverpool.

Documentele sunt estimate între 2.400 euro şi 3.600 euro şi vor fi puse în vânzare online, începând din 22 noiembrie. Alături de acestea vor mai fi scoase la licitaţie şi alte obiecte ce au aparţinut membrilor trupei The Beatles, printre care un exemplar din cel de-al al nouălea album al formaţiei britanice, a cărui copertă este semnată de cei patru membri ai trupei. Licitaţia se va încheia pe 1 decembrie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri