Justin Timberlake, un tată de milioane

Data publicării:
justin timberlake jessica biel

Justin Timberlake şi actriţa Jessica Biel s-au căsătorit în anul 2012. Nunta a avut loc la un palat fastuos din Italia, iar mireasa a purtat o rochie roz. Evenimentul a fost unul restrâns. Doar familia şi prietenii apropiaţi au fost invitaţi la ceremonie.

Relaţia dintre cei doi a devenit, însă, mult mai strânsă în anul 2015, când au devenit părinţi. Fiul lor, Silas, înseamnă totul pentru ei.

Jessica Biel, actriță: „Momentul acela când abia se trezeşte şi te uiţi la el, iar el zâmbeşte. Zâmbeşte cu toată gură. Nu are niciun dinte, iar tu eşti fericit că eşti în viaţă şi că te poţi uita la el.”

Justin Timberlake, cântăreț: „Este cel mai nebunesc, minunat, frumos şi incredibil lucru care ţi se poate întâmpla.”

Justin Timberlake şi Jessica Biel sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywwod. Cei doi artişti nu au evitat niciodată să vorbească în public despre partea frumoasă a relaţiei lor, iar cântăreţul îi face constant declaraţii de dragoste soţiei sale.

Justin Timberlake, cântăreț: „Iubito, te iubesc mai mult decât aş putea s-o spun în cuvinte sau în orice melodie pe care aş putea s-o scriu. Tocmai am sărbătorit trei ani de la nuntă aşa că...ceea ce în ani de căsnicie la Hollywood înseamnă vreo 15 ani. Se pare că încă nu te-am înnebunit de tot!”

Justin Timberlake a lansat de curând un nou album, pe care l-a dedicat soţiei şi fiului său. Cel mai recent single al artistului vorbeşte despre sentimentul pe care l-a avut atunci când a devenit tată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri