La Superjurnal, Adela Popescu vorbeşte despre cele două nunţi ale sale din acest an

Data publicării:
MG 7220

Din sumarul ediţiei muncitoreşti a emisiunii difuzată duminică, de la 21.00, la Digi24, nu lipsesc subiectele seriose, abordate într-o notă amuzantă. Reporterii „Surperjurnalului” vorbesc despre viţelul primit şpagă de procurorul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, despre o nouă instituţie de învăţământ, Academia infractorilor români, despre serbarea premierului Victor Ponta de la Palatul Victoria, dar nu ratează nici botezul nepotului lui Traian Băsescu. Iar Jojo ne prezintă, la Superfashion, cum a arătat, de-a lungul anilor, codul vestimentar al zilei de 1 mai.

Invitata Superjurnalului” este actrita Adela Popescu, care spune, în premieră, unde va avea loc nunta ei. Nu o să fie în Bucureşti! Vom avea 50-60 de invitaţi, prieteni buni şi va fi undeva în toamnă. Si nu, nu vom fi îmbrăcaţi la patru ace”, i-a mărtusit Adela lui Jojo. Adela povesteste si despre „Nunta perfecta”, piesa de teatru in care va juca in curand. Rugată de Toni Grecu să intre în pielea unui personaj de telenovelă, trădat în dragoste, Adela Popescu a reuşit, prin reacţia ei, să îi facă prezentatorului „Superjurnalului” o surpriză de proporţii.

O ediţie de „Superjurnal”, dedicată destinderii oamenilor muncii, duminică, 3 mai, de la 21.00, la Digi24. Toate ediţiile „Superjurnalului” pot fi vizionate acum şi pe Digi Play, serviciul de video la cerere, disponibil prin platforma Digi Online, la care utilizatorii au acces nelimitat, oriunde şi oricând.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri