Mamaia, între carnaval şi proteste

Data publicării:
mamaia

Care alegorice de zeci de mii de euro, defilări de modă și personaje din antichitate au compus tabloul de început al Carnavalului Mamaia din acest an. Defilarea cluburilor din stațiune a fost momentul cel mai gustat de turiștii adunați în weekend pe litoral. De la eveniment nu a lipsit Radu Mazăre, care, de data aceasta, s-a prezentat drept împăratul roman Iulius Cezar.

Mamaia a intrat în atmosfera de carnaval odată cu defilarea carelor alegorice. O investiție inutilă spun mulți constănţeni, dar care a fost pe placul celor prezenți în staţiunea din nordul litoralului. Indiferent de vârstă, turiştii nu au ratat ocazia de a se poza alături de carele alegorice ori de fetele aflate la bord.

Carnavalul pornit de ziua primarului constănţean i-a determinat însă pe unii dintre cetăţenii oraşului să protesteze faţă de modul în care edilul împarte resursele oraşului. 50 de persoane au mărșăluit pe bulevardele din Centrul Constanţei.

Oamenii au parodiat carnavalul. Ei au scos la defilare o camionetă plină cu ghivece, pe post de car alegoric, pe care au botezat-o "spaţiu verde mobil".   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri