Marius Tudosiei, gazda emisiunii „Sănătatea în bucate”, invitat special la ChocoFest

Data actualizării: Data publicării:
MG 7956

MG 7937
MG 7937

Cu toţii îndrăgim dulciurile, indiferent de vârstă, iar ele reprezintă micile plăceri nevinovate ale vieţii, pe care adorăm să le savurăm din plin. Aşa că Marius Tudosiei a fost invitatul special al ediţiei de toamnă a ChocoFest.

Spre deliciul bucureştenilor, gazda emisiunii „Sănătatea în bucate” a gătit cele mai apetisante deserturi în mijlocul unui mall din Capitală, fie că a fost vorba despre sortimente de ciocolată cu chilli, mac sau piper, delicioasele macarons şi cupcakes, gustoasele praline sau rafinatele trufe de ciocolată.

„Este un sentiment foarte frumos când cei dragi gustă mâncarea pe care o pregăteşti şi le place. Dar e şi mai frumos când sute de oameni pe care nu îi cunoşti vin şi nu ştiu ce să aleagă mai întâi dintre zecile de sortimente de deserturi pe care le-am gătit în cadrul ChocoFest”, a spus Marius Tudosiei.

Pe Marius Tudosiei îl puteţi urmări în fiecare sâmbătă şi duminică, cu noi reţete şi sfaturi de gătit, în emisiunea „Sănătatea în bucate”, de la ora 12.30, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri