Meat Loaf revine cu un album nou și un turneu

Data publicării:
meatloaf

Foto: Facebook

În "Braver than We Are", rockerul originar din Texas revine la colaborarea cu compozitorul Jim Steinman, cu care a lucrat deja la "Bat Out of Hell" (1977), unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile, informează Agerpres.

Lansarea la nivel mondial a noului album este programată pentru data de 9 septembrie, cu excepția Americii de Nord unde albumul va fi disponibil o săptămână mai târziu.

Meat Loaf, un susținător al Partidului Republican, a promis pe Facebook că noul său album va fi explicit și "incorect politic".

Începând din 28 mai, la Kingston, Ontario, artistul are programate 12 concerte în Canada. Turneul se va încheia la 28 iunie la Abbotsford, în Columbia Britanică (vestul Canadei). Meat Loaf va oferi, de asemenea, opt concerte, în aprilie și mai, în Statele Unite.

În 2015, muzicianul, cunoscut pentru hitul "I Would Do Anything for Love, (but I Won't Do That)" (1993) și-a reluat concertele după doi ani de pauză, punând astfel capăt zvonurilor despre retragerea sa muzicală, ca urmare unor probleme de sănătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri