Mel Gibson pregătește continuarea filmului "Patimile lui Hristos"

Data publicării:
mel gibson - getty

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Scenaristul Randall Wallace, care a mai colaborat cu Gibson la "Braveheart" (1995), a confirmat că zvonurile privind o continuare la "The Passion of the Christ" sunt adevărate și a asigurat că lucrează la un scenariu în care este vorba de învierea lui Iisus, informează Agerpres.

Filmul "The Passion of the Christ" ("Patimile lui Iisus") din a cărui distribuție făceau parte Jim Caviezel, Monica Bellucci și Maia Morgenstern, a avut încasări de peste 611 milioane de dolari în întreaga lume și a fost, pe de altă parte, foarte controversat din cauza prezentării violenței extreme și a unei imagini defavorabile a poporului evreu.

Potrivit lui Wallace, interesul comunității creștine evanghelice a avut o mare influență asupra lui Gibson, cunoscut drept un om foarte religios, pentru a lua decizia de a regiza o continuare.

Proiectul, care se află într-o fază incipientă de dezvoltare, nu are deocamdată niciun producător sau studio în spate. "Este încă prea devreme pentru a vorbi despre bani", a precizat Wallace.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri