Metallica va lansa un nou single de Halloween

Data publicării:
metalica
Foto: Facebook

Trupa heavy-metal americană Metallica va lansa de Halloween un nou single, ”Atlas, Rise!”, extras de pe următorul album de studio al grupului, intitulat ”Hardwired... To Self-Destruct”, informează News.ro.

metalica
Foto: Facebook

Precedentul album de studio al formaţiei americane, alcătuită din James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, s-a numit ”Death Magnetic” şi a fost lansat în 2008.

”Atlas, Rise!” este al treilea single de pe următorul disc al trupei Metallica, ”Hardwired... To Self-Destruct”, care va apărea pe piaţă pe 18 noiembrie. Primele două cântece lansate de pe acest album au fost ”Hardwired” şi ”Month Into Flame”.

De asemenea, începând de vineri, 28 octombrie, fanii grupului Metallica pot să viziteze anumite magazine independente de discuri din lumea întreagă de unde vor putea să cumpere măşti ”Hardwires... To Self-Destruct”, comercializate în ediţie limitată.

În interiorul fiecărei măşti există un cod special de acces care va permite fanilor să asculte noul single ”Atlas, Rised!”, cu 30 se minute înainte de lansarea oficială a acestuia, în seara de Halloween.

Dublul album ”Hardwired…To Self-Destruct”, cel de-al 11-lea material de studio din discografia trupei, urmează să fie lansat pe 18 noiembrie. Discurile cuprind 12 piese, iar o variantă deluxe include  riff-urile care au stat la originea acestui album.

Albumul va fi promovat prin intermediul unui turneu mondial, intitulat ”WorldWired Tour”.

Metallica a concertat la Bucureşti în 1999, 2008 şi 2010.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri