Mit demontat după 40 de ani. Hello Kitty nu este pisică

Data publicării:
hello kitty

În ultimii 40 de ani, Hello Kitty, cu înfăţişarea ei de pisicuţă, şi-a atras milioane de fani: atât copii, cât şi adulţi. Acum, lumea lor a fost dată peste cap: compania Sanrio a anunţat că, de fapt, mascota este o fetiţă şi nicidecum o felină, aşa cum crede toată lumea. 

"Hello Kitty nu este o pisică. Ea este un personaj animat. Hello Kitty este o fetiță, este o prietenă. Dar ea nu este o pisicuță. Ea nu a mers niciodată în patru labe, ci merge și stă ca o creatură cu două picioare", a spus antropologul Christine R. Yano. 

Dezvăluirile au provocat un val de dezbateri în mediul virtual, unde, prin analogie, au început speculaţiile şi asupra altor persoanje. 

„Aceeaşi logică ne spune că Mickey nu este un şoarece, Bugs nu este un iepure, Gossimer nu este un ... de fapt ce este Gossimer? Dacă Hello Kitty nu este o pisică, atunci ce este?”, a spus Christian Nillson, jurnalist la Huffington Post. 

Tot Sanrio a venit cu lămuriri. Astfel, numele complet al personajului ar fi Kitty White. Ea locuieşte la Londra, este născută pe 1 noiembrie, are o soră geamănă, pe nume Mimmy, o pisicuţă - Charmmy, şi un hamster care se numeşte Sugar. Argumentul suprem: culoarea ei favorită este roşu. Faptul că Hello Kitty nu este pisică, ci o fetiţă i-a consternat pe fani, care indiferent de vârstă nu pot accepta noua identitate a personajului. 

Simpaticul personaj a fost creat în 1974 de compania japoneză Sanrio care l-a imprimat prima dată pe o poşetă pentru fetiţe. După ce au văzut ce succes are Hello Kitty, compania a început să fabrice haine, jucării şi alte articole cu înfăţişarea ei. Hello Kitty a ajuns chiar şi în spaţiu şi are un avion dedicat unde absolut toate obiectele poartă amprenta iubitului personaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri