O întâmplare amuzantă povestită de polițistul Marian Godină 

Data publicării:
marian godina la digi

Într-un interviu pentru Jurnalul pentru copii de la Digi24, Marian Godină a povestit despre copilăria sa și și-a amintit cel mai amuzant moment din trafic, în care au fost implicat un copil.

„Am oprit o mașină care era o condusă de o femeie. În timp ce îi citeam actele, din spate un copil din scaunul lui special s-a întins și mi-a dat bomboanele lui cu lacrimi în ochi. L-am întrebat de ce plânge și mi-a zis că îi spusese mama lui că dacă îl oprește poliția o să îi ia bomboanele așa că el mi le întindea de bună bună voie. El, săracul, nu făcuse nimic greșit”, a povestit Marian Godină amuzat.

De asemenea, polițistul a rememorat și un moment amuzant de când și-a lansat prima carte „Flash-uri în sens opus”. 

„La lansarea de la Iași i-am scris un domnișoare pe carte că îi doresc ca semnătura mea să fie ultima semnătură de polițist pe care o vede, am închis coperta și i-am înmânat cartea. A luat-o fără să se uite ce scrie înăuntru și mi-a zis că e foarte bucuroasă că m-a cunoscut mai ales că și viitorul ei soț este polițist. Și eu tocmai îi scrisesem să nu mai vadă vreodată semnătură de polițist...”, a relatat Marian Godină. 

Polițistul a vorbit și despre copilăria lui și despre relația cu mama sa, care încă nu s-a obișnuit cu ideea că este polițist. 

„Mama e foarte grijulie cu mine chiar dacă aproape fac 30 de ani. Încă mă sună, adineauri am vorbit cu ea. Când mă sună la lucru și îi spun că sunt la poliție mă întreabă ce am făcut”, a spus Marian Godină.

Marian Godină a povestit că a fost un copil liniștit, care stătea în prima bancă mereu șo nu prea vorbea. 

„Cred că în cazul meu năzdrăvăniile au început mai târziu, când eram în liceu. Când eram mic, eram foarte cuminte, stăteam în prima bancă li nu scoteam niciun sunet la școală”, și-a amintit polițistul brașovean. 

Marian Godină a povestit că este recunoscut pe stradă de oameni care îi cer autografe și care vor să facă o poză cu el. Uneori dă „autografe” pe amenzi, s-a amuzat polițistul.

El a explicat că motivul pentru care oamenii îl plac este că a fost sincer și pentru că și-a păstrat modestia. De asemenea, el a precizat că nu își mai face planuri de viitor și că singura lui dorință este rămână polițist. 

„Cred că am dat dovadă de sinceritate. Cred că am fost și sunt, în continuare, modest și nu m-am lăsat dus de val. Cred că acestea sunt niște ingredeinte ale succesului. Am învățat să nu îmi mai fac planuri pentru că anul trecut pe vremea asta nici nu îmi trecea prin cap unde voi ajunge. Îmi doresc să rămân polițist”, a spus Marian Godină. 

Provocat să spună ce altă meserie ar fi ales dacă nu ar fi fost polițist, Marian Godină a spus că a iubit mereu prea mult această meserie pentru a lua în calcul orice alte variantă. 

„Nu mi-am imaginat că voi ajunge scriitor. Nici nu consider că sunt scriitor, doar pentru că am scris două cărți nu înseamnă că sunt scriitor. Tot polițist rămân. Pentru că iubesc atât de mult această meserie nu m-am gândit ce aș fi făcut altceva, nu am luat un alt lucru în calcul. Sunt convins că aș fi fost capabil să fac și altceva, dar asta mi-a plăcut și numai la asta mi-a stat gândul”, a concluzionat polițistul brașovean. 

Citiți și:
Marian Godină lansează o carte pentru copii
Povestea polițistului Marian Godină a ajuns în presa străină
Dacian Cioloș, share la o postare a poliţistului Godină: Nici eu nu o puteam spune mai bine!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri