Octombrie, la Digi Film, este despre romance, acţiune şi comedie

Data publicării:
maxresdefault

 

Octombrie, la Digi Film, este despre filme de calitate. Continuăm, aşa cum ne-am obişnuit telespectatorii lună de lună, să le aducem pe micul ecran mari premiere de televiziune. Sâmbătă, 10 octombrie, de la 22.15, Bill Murray şi Melissa McCarthy stârnesc hohote de râs în comedia “St. Vincent” (2014). Pelicula spune povestea unui puşti, afectat de divorţul părinţilor săi, care îşi găseşte un prieten de nădejde acolo unde te aştepţi mai puţin, în persoana unui vecin mizantrop şi egoist, veteran de război.

La jumătatea lunii, pe 16 octombrie, facem o călătorie fascinantă în timp pentru a desluşi o neobişnuită poveste de dragoste. Era şi timpul” (“About Time”) (2013) este un film despre iubire, dăruire şi sacrificiu. Un bărbat, Domhnall Gleeson, descoperă ca are abilitatea de a călători în timp şi o foloseşte pentru a o cuceri pe femeia visurilor lui (Rachel McAdams) . Ceea ce nu ştie el e că şi această abilitate are limitele sale.

După succesul obţinut cu prima parte „Kick-Ass” revine pe micile ecrane. Kick-Ass 2” este premiera serii de duminică, 18 octombrie, de la 21.30, la Digi Film. Super eroii fără prea multe puteri, dar cu multă dăruire, încearcă să lupte împotriva destinului. Pelicula a reuşit, în doar o lună de difuzare în SUA, să realizeze încasări de aproximativ 30 de milioane de dolari.

Deseori, dragostea nu ţine cont de nimic! Este şi povestea premierei de sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 20:00. Cel mai îndrăgostit bărbat (“A Many Splintered Thing”) (2014) este Chris Evans. El iubeşte o femeie logodită şi acceptă să aibă şi o simplă relaţie de prietenie cu ea. Chris Evans nu se dă bătut în lupta pentru cucerirea lui Michelle Monaghan. Filmul este o comedie romantică numai bună de consumat în serile reci de toamnă.

O săptămână bună începe cu o porţie zdravănă de râs. Digi Film difuzează luni, 26 octombrie, de la 21.25 Sfârşitul lunii” ("The World's End";) , o comedie britanică cu unii dintre cei mai buni actori din Regat: Simon Pegg, Nick Frost şi Martin Freeman. Cei trei se reunesc pentru a reface traseul unei beţii crunte de acum 20 de ani.

Octombrie se încheie în forţă pe canalul de film. Michael Douglas şi Jeremy Irvine trebuie să reziste în „Jocurile supravieţurii”, miercuri, 28 octombrie, de la 22.00. Unul este un tânăr ghid de vânătoare, celălalt este şeful unei corporaţii care crede că îşi poate permite orice. Cine va rămâne oare în viaţă?

Programul complet al Digi Film poate fi accesat pe www.digi-film.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri