Ofertă pentru turiștii pasionați de echitație

Data publicării:
cal - getty

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Herghelia dispune de opt cai și de echipamentul necesar practicării echitației, chiar și persoanele neinițiate în acest sport, potrivit APNMM, putând parcurge fără probleme traseul de 13 kilometri care pornește de la padoc.

'În apropierea padocului, există toate facilitățile necesare pentru montarea unui cort, astfel că turiștii care doresc să vadă Munții Măcinului, iubesc animalele, au un cort și nu se grăbesc acasă pot înnopta gratuit la noi', a declarat, pentru Agerpres, primarul comunei Cerna, Neculae Mușat.

Amenajarea locului de campare, potrivit sursei, nu a presupus cheltuieli suplimentare din partea Primăriei comunei Cerna, turiștii care vor dori să parcurgă singurul traseu de turism ecvestru din Munții Măcinului urmând să aibă la dispoziție și un ghid specializat.

'Avem deja grupuri de turiști care s-au înscris în avans pentru turismul ecvestru. Sunt mai multe grupuri decât în anii trecuți, iar acum am ajuns la concluzia că personalul e puțin și că ar mai fi nevoie de niște cai', a afirmat reprezentantul APNMM, Marian Berca.

Pentru o oră de echitație, o persoană va plăti 20 de lei, grupurile urmând să fie însoțite de un ghid ale cărui servicii costă 55 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri