Oferte de vacanță de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

Data publicării:
agerpres 7729896

Patru zile libere, numai bune pentru o escapadă cu familia sau prietenii. Cine e gata de plecare, dar nu şi-a făcut planuri din timp, are de unde alege.

Mircea Vladu, director al unei agenţii de turism: „Trei nopți la Băile Felix, apa are 35-40 de grade în piscinele termale, 250 de lei, sau Rucăr-Bran, pensiuni de 3 şi 4 stele prețurile în jur de 250-300 de lei, pachete de 4 zile, 3 nopţi.”

Cine vrea să profite de zăpadă, are la dispoziţiile staţiuniile de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov. Trei nopţi de cazare cu mic dejun costă între 300 şi 400 de lei de persoană.

Silvia Neamţu, agent de turism: „Luăm în considerare şi Bulgaria unde avem deja zăpadă, un hotel de 3 stele, cazarea pe noapte este 12 euro pe noapte cu mic dejun inclus.”

Sunt însă oferte tentante şi pentru destinaţii ceva mai îndepărtate.

Mircea Vladu, director al unei agenţii de turism: „Pachete de 3 nopți cu hotel la Istanbul, 245 de euro, avion, transfer, hotel. Sau la Praga 275 de euro, la Lisabona la 325 de euro.”

În multe capitale europene s-au deschis deja celebrele târguri de Craciun, iar agenţiile de turism au venit cu oferte şi pentru cei care vor să cumpere din străinătate cadouri, decoraţiuni şi dulciuri tradiţionale.

Silvia Neamţu, agent de turism: „Viena, Berlin, tariful începe de la 250 de euro de persoană cu transport aerian şi cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.”

Weekendurile prelungite aduc de regulă încasări cu 20-30% mai mari faţă de un sfârşit de săptămână obişnuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri