Oferte de Valentine's Day pentru toate buzunarele

Data publicării:
gaste

În mijlocul lunii februarie, litoralul devine pentru mulţi cadrul perfect pentru celebrarea zilei îndrăgostiţilor. La un hotel de cinci stele din Mamaia sunt deja rezervate jumătate din locuri.

„Pachetul de 2 nopți pentru apartamentul cu vedere la mare pornește de la 350 euro pentru 2 persoane și include atât cazare cât și o cină romantică pe data de 13 februarie, când am pregatit un moment special cu band-ul (formația, n.r.) hotelului”, spune Raluca Dumitraşcu, asistent director vânzări şi marketing.

Bucătarii au pregătit şi ei meniu special pentru îndrăgostiţi.

O să fie niște raviolli în formă de inimioară umpluți cu creveți, la felul de bază avem un piept de curcan cu sos de portocale și la desert un vacherin”, prezintă Cornel Balaban, bucătar.

Ceva mai ieftin este weekendul romantic la un hotel de patru stele, unde cuplurile vor plăti 820 de lei pentru două nopţi de cazare.

Gradul de ocupare este în proporţie de 85-95%”, spune Mirela Ulmeanu, recepţioner.

Valentine's Day poate fi sărbătorită şi în pensiunile din Apuseni. La Arieşeni sunt deja rezervate 80% din locurile disponibile.

Pentru două nopţi de cazare, la o pensiune de 2 margarete, preţul este de 160 lei, cu mic dejun inclus şi cina romantică. La o pensiune de 3 margarete, îndragostiţii vor plăti 210 lei.

Preparate tradiţionale specifice ţării moţilor, dar şi surprize dulci în concordanţă cu acest weekend al dragostei. O atenţie deosebită le-am acordat şi camerelor, pe care le-am decorat în culoarea roşie”, spune Cristina Nicola, proprietară pensiune.

„Vremea este frumoasă, zăpadă avem la pârtii, deci per total ar fi un weekend chiar romantic”, spune Ioan Mocan, proprietar pensiune.

În acest moment, pe cele două pârtii de ski din staţiune stratul de zăpadă are peste 40 de centimetri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri