Sari la conținut

Opt paşi care te ajută să maximizezi spaţiul pentru bagajul de vacanţă

FOTO: Gulliver/Getty Images

1. Adunaţi hainele pe care doriţi să le luaţi în vacanţă. După ce le-aţi adunat este indicat să scădeţi din numărul acestora, să lăsaţi în bagaj doar ce este necesar pentru a nu căra inutil O greşeală des întâlnită este că avem tendinţa de lua mai multe haine decât avem nevoie.

2. Rulaţi hainele. Tricourile sau pantalonii din materiale de bumbac pot fi rulate pentru a economisi spaţiu. Puneţi aceste haine la baza valizei. Jeanşii pot fi de asemenea rulaţi.

3. Puneţi hainele predispuse la şifonare deasupra. Cămăşile apretate trebuie puse deasupra celor rulate. Folosiţi saci de polietilenă pentru a îngreuna şifonarea hainelor.

4. Adăugaţi obiectele mici. Căutaţi crăpăturile sau spaţiile libere unde puteţi pune şosetele sau alte accesorii.

5. Alegeţi încălţămintea cu atenţie. Luaţi două perechi de pantofi. Alegeţi să îi purtaţi pe aceia care sunt mai grei pe drum pentru a-i transporta pe cei mai uşori în bagaj. Folosiţi o pungă de plastic pentru a nu murdări restul hainelor.

6. Puneţi produsele de îngrijire în interiorul pantofilor. Dacă doriţi să economisiţi şi mai mult spaţiu încercaţi să introduceţi şamponul sau gelul de duş în pantofi.

7. Produsele de îngrijire pot fi puse în recipiente mai mici. Nu uitaţi să le împachetaţi în pungi de plastic pentru a fi siguri că nu se vor vărsa în geantă.

8. Împachetaţi bijuteriile. Puneţi bijuteriile într-o pungă de plastic. Purtaţi bijuteriile mai valoroase pe perioada călătoriei pentru a vă asigura că nu se pierd sau sunt furate pe drum.