Părinți celebri| Ce fel de tătic este cel mai mare entertainer al momentului 

Data publicării:
jimmy falllon

Jimmy Fallon este un adevărat fenomen în Statele Unite ale Americii (SUA). Emisiunea sa,„The Tonight Show", este urmărită constant de milioane de oameni. Telespectatorii îl iubesc pentru că îşi pune întotdeauna invitaţii în situaţii inedite. Adele sau Christina Aguilera, spre exemplu, au fost provocate să cânte acompaniate de instrumente muzicale de jucărie.

Jimmy Fallon este căsătorit cu producătoarea de filme Nancy Juvonen din decembrie 2007. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui film și au început o relație după ce actrița Drew Barrymore l-a invitat la petrecerea pe care o dădea de ziua de naștere a lui Nancy. Câteva luni mai târziu, Jimmy Fallon o cerea în soție.  

Realizatorul TV a recunoscut că multe din momentele vesele din emisiunea sa sunt inspirate din viaţa lui de tată. Prezentatorul de televiziune are două fetiţe, Winnie Rose, în vârstă de patru ani, şi Francis Cole, de doi ani şi jumătate. Jimmy Fallon a vorbit întotdeauna deschis despre aventurile sale de părinte, în special despre cele legate de primul copil.

„Sunt foarte norocos. E cel mai cuminte copil din lume. Mereu e fericită când îi schimb scutecele. Îmi ţin bine respiraţia când fac asta. E un copil aşa drăgălaş. O şterg bine, dar nu prea mă uit la ce fac şi şterg, şterg..şterg prea mult! A început să spună DADA, dar nu ştie încă că e vorba de mine. Nicio legătură. Îi tot spun că totul este DADA. Chiar şi când îi dau să mănânce îi spun DADA. Îi dau avocado şi îi zic DADA în aşa fel încât să memoreze cuvântul şi să fie primul ei cuvânt şi să câştig eu!”, a povestit amuzat prezentatorul TV.

Viaţa alături de Winnie şi Francis l-a motivat pe Jimmy Fallon să scrie pentru copii. Până acum a lansat două cărţi si lucrează deja la cea de-a treia: „Primele cuvinte ale copilului tăi vor fi DADA” și „Bătaie cu bulgări de zăpadă”. 

Citiți: 
Povestea celui mai bogat cuplu din lumea showbiz
Justin Timberlake, un tată de milioane

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri