PASTILA DE CULTURĂ. Concerte Dream Theater şi Al Di Meola, în România

Data publicării:
PASTILA DE CULTURA 180517

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dream Theater se întoarce în România, după 15 ani

La 15 ani de la primul concert în ţara noastră, Dream Theater, una dintre cele mai influente trupe rock din toate timpurile, revine în România! Formaţia aniversează 25 de ani de la apariţia albumului „Images and Words“, la Cluj şi la Bucureşti.

De mai bine de trei decenii, Dream Theater călătoreşte în întreaga lume şi continuă să-şi consolideze renumele. Dintre cele 13 albume lansate până acum, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei.

Concert Al di Meola, la Sala Palatului

Al Di Meola, compozitorul şi chitaristul de jazz-fusion, se întoarce în România! Concertul va avea loc mâine, la Sala Palatului din Capitală, de la ora 20:00.

Chitaristul american, de origine italiană, este considerat pionierul unui nou stil de muzică instrumentală, o combinaţie inedită de sonorităţi jazz şi tonusuri fusion cu elemente latino.

„Roaba de Cultură“ se desfăşoară în Parcul Herăstrău

Weekendul acesta, „Roaba de Cultură“ pregăteşte o ediţie specială de picnic, în Parcul Herăstrău. Bucureştenii sunt aşteptaţi la „Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine“, pentru a descoperi artiști locali și internaționali, târg de vinyl-uri, ateliere creative, badminton și volei, mic dejun și tapas delicioase, limonade și vin, şi, nu în ultimul rând, jocuri pentru copii.

„King Arthur: Legend of the Sword" a ajuns în cinematografele din România

În cinematografe ne aşteaptă talentatul regizor Guy Ritchie, cu mult aşteptatul film „King Arthur“, care vine cu o distribuţie de excepţie. Jude Law este unchiul lui Arthur în noul film şi, totodată, cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie. Însă în momentul în care acesta reuşeşte să scoată sabia din stâncă, viaţa lui se schimbă radical şi este forţat să-şi accepte destinul şi să revendice coroana, indiferent că îi place sau nu.

Expoziţia „Obiecte Grăitoare“, la Muzeul Naţional de Artă al României

În perioada 20 mai-20 septembrie 2017, expoziţia „Ştefan Câlţia. Obiecte grăitoare“ va putea fi admirată la la Muzeul Colecțiilor de Artă, Calea Victoriei 111.

Expoziţia reunește, alături de o selecţie de lucrări de pictură, grafică şi cărţi-obiect realizate de Ştefan Câlţia, ceramică tradiţională, sticlă, instrumente muzicale și obiecte colecţionate de artist de-a
lungul timpului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri