Portul Constanţa, popas pentru croaziere de lux. 600 de turişti au coborât duminică în oraşul de la malul mării

Data publicării:
croaziera

Peste 600 de turişti străini au coborât duminică în Portul Constanţa, aduşi de o navă de croazieră. Vasul Azamara Quest, aflat sub pavilion maltez, este un hotel de lux plutitor, iar fiecare dintre pasagerii săi a plătit 1800 de dolari pentru această croazieră.

După o noapte de distracţie, cei peste 600 de turişti au pus piciorul pe pământ românesc, gata să afle cât mai multe despre acest teritoriu.

O croazieră la bordul Azamara Quest costă 1800 de dolari de persoană. Turiştii spun însă că experienţa merită toţi banii. Vasul are nouă punţi, restaurante, baruri, piscine, jacuzzi, săli de fitness, spa, dar şi o bibliotecă.

Cei mai mulţi dintre turişti sunt americani, englezi sau portughezi, care merg în astfel de croaziere aproape în fiecare an. Tot mai multe astfel de vacanţe încep să includă şi opriri în Portul Constanţa: În această vară avem programate 106 nave, faţă de cele 69 de anul trecut. Până în acest moment, au sosit prin Portul Constanţa 11.000 de turişti, în acest an”, spune Teodor Patrichi, administrator al Terminalului de Pasageri.

Următoarea destinaţie pentru Azamara Quest este Turcia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri