Pregătiri de Revelion la munte. Pârtiile din Poiana Braşov sunt pline de turişti

Data publicării:
munte-partie-zapada-turisti-agerpres-31.12.2015

Pârtiile de săniuş din Poiana Braşov sunt pline de turişti care îşi fac antrenamentul pentru petrecerea de Revelion.

Temperaturile negative i-au ajutat pe administratorii pârtiilor să pornească tunurile de zăpadă la capacitate maximă şi sunt promisiuni că în weekend se va schia perfect pe toate pârtiile din Poiana Braşov.

Emil Fărcăşan, monitor de schi: „Am început etapa de zăpadă artificială şi în partea de jos, unde nu putem să spunem de-un strat, dar sperăm ca în două, trei zile să fie pârtia practicabilă. În partea superioară, toate pârtiile de acolo sunt foarte bune".

Ioan Rufa, directorul unei firme de transport pe cablu: „Mergem cu instalaţiile mari în Postăvaru, şi anume cele două cabine, cabina Kanzel şi cabina Capra Neagră, telegondola, telescaun Ruia şi teleschi Ruia".

În hotelurile care primesc turişti de Revelion, angajaţii pun la punct ultimele detalii pentru ca cei care au plătit pentru petrecerea perfectă să fie mulţumiţi.

Alin Aelenei, director adjunct la un hotel din Poiana Braşov: „Am avut două tipuri de pachete: pe 4 nopţi şi pe 6 nopţi. Cele de 4 nopţi începând cu 849 de euro, cele pe 6 nopţi începând cu 1079 de euro. Ele includ toate mesele, cina festivă de Revelion, entertainment pentru ziua de Revelion, noapte de Revelion şi noaptea de 1, plus acces la spa, la piscine, la saune".

Cei care nu şi-au făcut rezervările din timp nu au mai găsit nicio cameră liberă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri