Premiera sezonului 6 din „Urzeala Tronurilor”, considerată cea mai slabă de critici

Data publicării:
melisandre cropuit

 

FOTO: Facebook/ Game of Thrones

Fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum vor continua poveștile personajelor preferate după evenimentele din finala sezonului al cincilea: soarta sângeroasă a lui Jon Snow, umilirea lui Cersei și situația aproape fatală în care s-a aflat Daenarys.

Cu toate acestea, primul episod din sezonul șase nu a fost la fel de apreciat precum celelalte premiere de sezon. Episodul 1 din sezonul al șaselea avea scorul de 92% la momentul la care a fost scris acest articol.

Sezonul 1, episodul 1 - 100%

Sezonul 2, episodul 1 - 100%

Sezonul 3, episodul 1 - 100%

Sezonul 4, episodul 1 - 97%

Sezonul 5, episodul 1 - 100%

Sezonul 6, episodul 1 - 92%

Notele de pe IMDB confirmă același lucru, premiera sezonului al șaselea având nota 8.6, aproape cea mai mică comparând cu alte premiere de sezon ale serialului „Urzeala Tronurilor”. Doar sezonul cinci a debutat cu un calificativ mai mic, sezonul al cincilea, cu nota 8.4.

„Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri