Premiere cinematografice în România, din 1 aprilie

Data publicării:
my big fat wedding 2

Iubitorii filmului au astăzi de unde alege dacă își doresc să vizioneze un film în premieră. Filmele lansate vineri, 1 aprilie, în România, potrivit IMDB sunt:

Minte-mă frumos în Centru Vechi. Este povestea a cinci tineri actori care pregătesc un spectacol în Centrul Vechi. Filmul prezintă problemele fiecăruia dintre tineri, fie că sunt probleme amoroase, dependență de jocuri de noroc sau probleme cu cămătarii. Printre actori se numără: Sorin Miron, Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Aida Economu și Alexandru Unguru.

My Big Fat Greek Wedding 2. Părinții adolescentei Paris află că nu au fost niciodată căsătoriți și astfel încep pregătirile pentru o nouă nuntă și mai mare. Din distribuție fac parte: Nia Vardalos, John Corbett și Michael Constantine.

The Other Side of the Door. Film horror care prezintă povestea unei femei care învață un ritual ce o ajută să vorbească cu fiul ei decedat recent pentru a-și lua adio de la acesta. După ce nu respectă un avertisment, femeia tulbură balanța dintre viață și moarte. Actorii: Sofia Rosinsky, Sarah Wayne Callies și Logan Creran portretizează o parte din personaje.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri