DJ Schiller și The Cat Empire concertează în București

Data actualizării: Data publicării:
cat empire

Mare sărbătoare în lumea teatrului! De astăzi şi până duminica viitoare, Festivalul Naţional de Teatru pune în scenă unele dintre cele mai cunoscute spectacole. Avem şi concerte în premieră în acest weekend.

Capitala se pregătește pentru debutul unuia dintre cele mai importante evenimente ale toamnei, şi anume Festivalul Naţional de Teatru, care a ajuns la cea de-a 26 ediţie. 40 de spectacole jucate în 2016 pe scene din întreaga ţară vor încânta publicul în teatrele bucureştene la ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru, care va cuprinde spectacole de dans, producții teatrale, expoziții și lansari de carte. Din program nu lipsește nici Carouselul lui Andrei Șerban.

DJ Schiller concertează pentru prima oară în România. Schiller a lansat la începutul acestui an albumul cu numărul 9 din carieră. Evenimentul are loc la Sala Palatului din Capitală.

Iar trupa australiană The Cat Empire se întoarce la București. Evenimentul face parte din turneul de promovare a noului album al formatiei. Concertul The Cat Empire va avea loc duminica, la Arenele Romane.

În cinematografe îl putem revedea pe Tom Cruise în rol de justițiar. “Jack Reacher: să nu te întorci niciodată”, de astăzi, pe marele ecran.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri