Program pentru weekend: Boney M, BZN şi „Allied”

Data publicării:
10608488_1567723633474676_9020162296630739931_o

Muzica anilor '80 este la înălţime în acest weekend. Îi aşteaptă surprize pe fanii din întreaga ţară, pentru că de data aceasta, concertele nu se opresc la Bucureşti.

Bătălia Hiturilor este un proiect care îi aduce în România pe cei mai în vogă artişti din anii 80: Boney M şi BZN. Spectacolul va avea loc duminică, la Sala Palatului. Iar The Dire Straits Experience revin în România, pentru patru mari concerte. Cluj, Craiova, Braşov şi Bacău sunt oraşele în care se vor opri muzicienii.

Show-ul The Dire Straits Experience este destinat celor care vor să îşi amintească de istoria unuia dintre cele mai influente grupuri muzicale din toate timpurile. Îi puteţi vedea pe 5 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj, pe 7 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, pe 9 decembrie la Sala Sporturilor din Braşov, iar pe 10 decembrie la Teatrul de Vară din Bacău.

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului a ajuns în cinematografe. Producţia este semnată de Robert Zemeckis, responsabil pentru Forrest Gump sau Naufragiatul. "Aliatul", cu Brad Pitt şi Marion Cotillard, spune povestea de iubire pe timp de război.

Brad Pitt este un agent secret canadian, iar Marion Cotillard este o agentă franţuzoaică. Ei se întâlnesc la Casablanca, unde vor să-l elimine pe ambasadorul Germaniei naziste. Cei doi asasini se îndrăgostesc, dar atunci când apar secrete din trecutul lor, lucrurile se complica... Cum se clarifică, rămâne să vedeţi la cinema.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri