Recomandări pentru weekend în București: filme, concerte, piese de teatru

Data actualizării: Data publicării:
14362641_10153884516825777_3626595609028268571_o

Avem parte de temperaturi de iarnă, dar evenimentele din acest weekend sigur vă vor convinge să ieşiţi în oraş. Începe Festivalul de Animaţie Anim'est, trupa The Original Blues Brothers se pregăteşte să aterizeze în România, iar Fata din Tren” ajunge în cinematografe.

Cel mai important festival de film de animaţie din România a ajuns la cea de-a 11-a ediţie. În acest an, pisicile fac legea. Animest aduce la Bucureşti, între 7 şi 16 octombrie, cele mai premiate producţii de animaţie, workshopuri şi prezentări susţinute de profesionişti din domenii ca mapping, gaming, instalaţii şi concerte.

Proconsul are un concert “Bun şi Simplu”, aşa se numeşte evenimentul care se desfăşoară astăzi la Sala Palatului. Şi tot la Sala Palatului, dar săptămâna viitoare, ajunge legendarul grup The Original Blues Brothers. Bandul se află pentru prima dată în România.

Iubitorii de teatru au ocazia să revadă "Înşir'te mărgărite", un spectacol care a avut premiera în anul 1911. Piesa se joacă la Teatrul Național.

După o aşteptare de aproape doi ani, “Fata din Tren coboară” în staţia "cinema". Filmul este o ecranizare a romanului cu acelaşi nume, care a dominat anul trecut topul New York Times al celor mai vândute cărţi. Fata are obiceiul să spioneze un cuplu din trenul care o duce la muncă. Dar într-o zi devine martora unei întâmplări şocante. Si se vede implicată, fără voia ei, în dezlegarea misterului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri