Proiect foto. Cât de ușor spunem „Te iubesc, mamă!”

Data publicării:
foto mama

E vorba despre tine, e vorba despre mama ta, e vorba despre relaţia pe care o ai cu mama ta şi, automat, e vorba despre relaţia pe care o ai tu cu oamenii în general”, explică fotograful Florin Diaconu.

Pentru că de zece ani părinţii lui trăiesc în altă ţară şi îi vede rar, Florin a început proiectul fotografic cu gândul la ei. Spune că expoziţia ascunde şi o intrigă personală: dificultatea de a spune „te iubesc” celei mai dragi persoane pentru fiecare dintre noi.

Am întâlnit şi oameni care se exteriorizau foarte mult, am întâlnit şi oameni care au început să plângă. Mă uitam la mesaj şi încercam să fiu eu în pielea persoanei respective şi să simt exact ce e scris acolo, să înţeleg mai bine”, spune Florin Diaconu.

Ideea unei expoziţii a pornit din Botoşani, în locurile unde a copilărit. Vestea s-a dus repede pe reţelele de socializare şi până acum mai mult de 200 de oameni au vrut să transmită un mesaj.

Florin Diaconu vrea să organizeze o expoziţie uriaşă, în care să adune 10.000 de mesaje şi fotografii. Înarmat cu aparatul de fotografiat şi un studio pe care îl ia de fiecare dată după el, spune că vrea să îi ajute pe oameni să îşi exprime mai uşor sentimentele.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri