Queen şi Adam Lambert cântă marţi la Bucureşti. Organizator: N-am văzut niciodată atâtea cereri de fructe şi mâncăruri bio

Data publicării:
queen

Peste 25.000 de oameni sunt aşteptaţi la concertul din Piaţa Constituţiei. Echipa tehnica a început montarea scenei, care include şi peste 300 de lumini inteligente şi lasere. Pentru efecte speciale, trupa Queen aduce în România şi cea mai mare maşina de fum greu din lume, care poate umple într-un minut 6 arene de tenis.

Laura Coroianu, organizator: „Va fi o producţie uluitoare, de la această scenă pe care o vedeţi şi este aproape gata cu o deschidere de 22 de metri şi cu două aripi pentru ecranele uriaşe pe stânga şi pe dreapta, pe deasupra va fi şi un foarte mare ecran, adus de cei de la Queen, vor avea un show făcut de cei din Anglia care au făcut la Londra deschiderea şi închiderea Jocurilor Olimpice la Londra în 2012, ei au creat şi luminile pentru acest show, un joc fabulos de lasere”.

Organizatorii concertului vor avea grijă ca artiştii să aibă tot ce îşi doresc.

Laura Coroianu, organizator: „Condiţiile sunt surprinzător de sănătoase, adică cred că n-am văzut niciodată atât de multe cereri de fructe şi mâncăruri bio, inclusiv ei vor avea nişte juicere separate în cabină ca să îşi prepare singuri combinaţiile, probabil este metoda de a se menţine mereu tânăr, să rezişti la un turneu cu atâtea concerte.

Le-am pregătit câteva sticle de vin roşu românesc, în special Brian May apreciază vinurile fine şi a vrut să încerce produse locale”.

Numărul biletelor pentru concert a fost suplimentat cu 200 de tichete, mai ales că artiştii promit un spectacol de neuitat.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, de marţi ora 8.00 până miercuri dimineaţă, circulaţia va fi închisă pe bulevardul Unirii, între bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Libertăţii şi pe bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri