Queen și Adam Lambert, la București. Grimus, Electric Pyramid și Jeremy? cântă în deschidere

Data publicării:
queen adam lambert - getty-2

Trupa Queen a ajuns ieri în România. A fost aşteptată de fani la hotelul unde artiştii sunt cazaţi. Cei mai norocoşi au primit autografe şi au făcut fotografii. Peste 25.000 de oameni vor urmări în această seară spectacolul din Piaţa Constituţiei.

În deschiderea show-ului pe scena vor urca britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy? și românii Grimus, concertele fiind programate să înceapă în jurul orei 17:30, anunță organizatorii.

Scena va fi învăluită în peste 300 de lumini inteligente şi lasere. Pentru efecte speciale, trupa Queen a adus în România şi cea mai mare maşina de fum greu din lume, care poate umple într-un minut 6 arene de tenis.

Va fi o producţie uluitoare, de la această scenă pe care o vedeţi şi este aproape gata cu o deschidere de 22 de metri şi cu două aripi pentru ecranele uriaşe pe stânga și pe dreapta, pe deasupra va fi și un foarte mare ecran, adus de cei de la Queen, vor avea un show făcut de cei din Anglia care au facut la Londra deschiderea și închiderea jocurilor olimpice la Londra în 2012, ei au creat și luminile pentru acest show, un joc fabulos de lasere,” spune Laura Coroianu, organizator.

Organizatorii concertului vor avea grijă ca artiştii să aibă tot ce îşi doresc.

Condițiile sunt surprinzător de sănătoase, adică cred că n-am văzut niciodată atât de multe cereri de fructe şi mâncăruri bio, inclusiv ei vor avea nişte juicere separate în cabină ca să își prepare singuri combinaţiile, probabil este metoda de a se menține mereu tânăr, să reziști la un turneu cu atâtea concerte. Le-am pregătit câteva sticle de vin roșu românesc, în special Brian May apreciază vinurile fine și a vrut să încerce produse locale,” precizează Laura Coroianu, organizator.

Numărul biletelor pentru concert a fost suplimentat cu 200, mai ales că artiştii promit un spectacol de neuitat.

Pentru buna desfaşurare a evenimentului, până mâine dimineaţă, circulaţia este închisă pe bulevardul Unirii, între bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Libertăţii şi pe bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri