Radu Mazăre: Fiii lui Fidel Castro şi Che Guevara ar putea veni la carnavalul din Mamaia, anul viitor

Data publicării:
radu mazare cazul hamza

Radu Mazăre a declarat că s-a întâlnit cu fiul fostului lider cubanez Fidel Castro, la sfârşitul săptămânii trecute, la Mamaia.

„Când era Băsescu cu Udrea prin Mamaia, cu cine credeţi că eram eu? Cu băiatul lui Fidel Castro cu care am discutat şi probabil că în deschiderea carnavalului de anul viitor, în tema cu Fidel şi cu Che Guevara, va veni atât el, cât şi băiatul lui Che Guevara”, a spus Radu Mazăre, potrivit Mediafax.

În urmă cu câteva săptămâni, Mazăre spunea că la una dintre ediţiile de anul viitor ale carnavalului de la Mamaia îl va interpreta fie pe Fidel Castro, fie pe Che Guevara.

„Sigur îl facem pe Fidel Castro şi Che Guevara. Sigur o să fie unul cu Cuba şi Revoluţia Cubaneză. Nu ştiu eu cine am să fiu, dacă am să fiu Fidel sau Che. Sigur că voi avea un invitat de vază care să-l întruchipeze pe celălalt”, afirma Radu Mazăre.

Primarul Constanţei s-a costumat, în această vară, la carnavalul de la Mamaia, în Cezar, Ştefan cel Mare şi Ramses al II-lea, iar în anii trecuţi a purtat diverse costume, fiind pe rând spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor şi Suleyman Magnificul.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri