Robbie Williams își anulează turneul din cauza „rezultatelor îngrijorătoare” ale unor teste medicale

Data publicării:
robbie williams

Cântărețul Robbie Williams și-a anulat turneul, după ce a primit niște „rezultate îngrijorătoare” ale unor teste medicale și a ajuns la secția de terapie intensivă.

Williams se afla în turneul de promovare al albumului Heavy Entertainment Show, lansat anul trecut și urma să susțină 3 concerte în Rusia.

Cântărețul și-a explicat decizia într-un clip publicat pe Youtube: „Sunt în recuperare medicală, după o boală cu care m-am luptat în ultimele cinci săptămâni. Din nefericire, m-am îmbolnăvit chiar la finalul turneului, un turneu care a decurs atât de bine. Apoi am primit rezultatele foarte îngrijorătoare ale unor teste. Am ajuns la terapie intensivă și nu am mai putut susține concertele. Nu m-am retras dintr-un turneu din cauza sănătății din 1998, așa că știți că atunci când anulez concerte este pentru că îmi este imposibil să urc pe scenă”, a transmis artistul.

Williams a mai dezvăluit și că a devenit vegan și că face yoga, pentru a scăpa de problemele cu sănătatea. Nu este clar cu ce afecțiune s-a luptat artistul, însă surse apropiate lui spun că ar fi fost vorba despre o infecție gravă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri