"ROBBIE WILLIAMS, LIVE ÎN TALLINN”, O PRODUCŢIE BBC LA DIGI LIFE

Data publicării:
robbie williams

Robbie Williams, aşteptat în acest an şi în România, a cântat pe scena din capitala Estoniei hit-uri precum “Let Me Entertain You”, “Angels”, “Millennium” si recentul “Candy”. A reuşit să câştige 20 de milioane de dolari cu nouă reprezentaţii şi peste 1 milion de oameni au venit sa îl vadă. Turneul “Take the Crown” al lui Robbie Williams, s-a ţinut cu casa închisă de-a lungul Europei.

Evenimentul, produs pentru televiziune de BBC, a avut loc în 2013 şi a fost considerat unul dintre cele mai bune turnee ale anului. Înainte de a-l vedea live la Bucureşti fanii lui Robbie Williams sunt invitaţi să îl privească într-un show complet, vineri, 30 ianuarie, de la ora 20.00, la Digi Life.


Digi Life este unul dintre canalele de documentare din portofoliul RCS &RDS care propune publicului o abordare modernă şi adapatată la stilul de viaţă al momentului. Grila de programe conţine emisiuni cu indicaţii practice, canalul oferind programe de sport, fitness, nutriţie, sănătate, alimente, călătorie şi descoperire, bricolaj, relaxare şi hobby.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri